7 March 2021 Bevrijdingsloop uitgesteld naar 2022

Rond deze tijd vorig jaar verstuurden wij onze laatste nieuwsbrief waarin wij de hoop uitspraken dat we dit jaar dan toch onze bevrijdingsloop zouden kunnen voltooien. Maar het zal geen verrassing zijn dat de huidige situatie rondom COVID-19 het onmogelijk maakt om ook dit jaar een bevrijdingsloop te organiseren. De organisatie heeft nog even overwogen om de bevrijdingsloop later dit jaar te houden, maar zag daar snel vanaf aangezien dat het karakter waarom we deze loop doen, onrecht zou aandoen.

Ons doel blijft om samen volgend jaar in dezelfde oorspronkelijke vorm het bevrijdingsvuur vanuit Normandië alsnog op te halen en te brengen naar verzorgingstehuizen, naar degenen die extra kwetsbaar zijn voor het coronavirus. Verder willen we zoveel mogelijk aansluiten bij andere bevrijdingsactiviteiten. De naam van het evenement wordt gewijzigd naar ‘Bevrijdingsloop 2022’.

We hopen dat alle vrijwilligers en sponsoren ons ook volgend jaar willen steunen en dat we blijvend een beroep op hen kunnen doen. Zodra er nieuws is zullen wij dit melden via deze website, social media en/of de nieuwsbrief.